Välkommen till Vår Hemmaplan - HKHC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässelby Kälvesta Hockey Club
Välkommen till

Välkommen till vår hemmaplan

Vi är en klubb med gamla anor i Västerort och har vårt ursprung dels i KIOF (Kälvesta idrottsförening) som startades under tidigt 70-tal med hjälp av några eldsjälar till föräldrar, dels i välkända Hässelby Sportklubb, Hässelby SK, som startade 1913 och som på 40-talet fick en hockeysektion. Klubben är numera en självständig del inom Alliansföreningen Hässelby SK.

 

Hässelby Kälvesta Hockey Club är en i grunden ideell förening. Det betyder att vi baserar hela verksamheten på en av grundidéerna för svensk idrott. Och att vi jobbar tillsammans för ett gemensamt värde och mål. Vi lockar spelare till oss eftersom det är i Hässelby Kälvesta Hockey Club man får sin sportsliga utbildning, hela vägen från Tre Kronors Hockeyskola hela vägen upp i juniorverksamhet.

Hässelby Kälvesta Hockey Club

Elitsatsande bredd
Framgångsrika föreningar behöver en uttalad vision, mission, mål och en gemensam värdegrund. Vägen till framgång är att våga möta framtiden, genom att försöka förstå de krav som kommer att ställas på en idrottsförening framöver

Vision
Elitsatsande bredd, genom en strukturerad och kvalitetssäkrad utbildning erbjuder vi alla spelare och ledare i Hässelby Kälvesta Hockey nå dina sportsliga mål.

Mission
Hässelby Kälvesta Hockey Club vill erbjuda Sveriges bästa hockeyutbildning. En utbildning där alla får vara med vilket genomsyras av glädje, kamratskap och tävlan. Våra lag bildar föreningens spjutspets som engagerar, samlar och stimulerar alla medlemmar. Spelarrekryteringen börjar i hockeyskolan för att sedan stimulera barn och ungdomar i alla åldersgrupper genom anpassade träningsformer. Inom föreningen ges alla samma förutsättningar oberoende kön att utöva idrotten. Vi kallar det elitsatsande bredd.

Värdegrund
Hässelby Kälvesta Hockey Club samlar verksamheten runt tre ledord som styr det vi gör. Vi ska nå resultat genom att uppmuntra och uppmärksamma prestationer som stärker våra tre ledord:

Hjärta - Kamratskap - Hockey
• Klubbkänsla och engagemang är avgörande för både trivsel och framgång.
• Visa respekt för varandra.
• Glädje, samarbete och tävling - alla ska med!

 
Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten