Välkommen till Vår Hemmaplan - HKHC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässelby Kälvesta Hockey Club
Välkommen till
F16

Välkommen till Hässelby Kälvesta Hockey - Team Flickor 16

Vi är idag ett lag på ca 25 spelare i åldersgruppen 2008-2011. Säsongen 23/24 kommer vi att spela med ett lag i Stockholms Flickor 16 Vi deltar i diverse cuper runt omkring i Sverige samt så har vi vår egen hemma-cup, Danijella Rundqvist cup, en gång om året. Vi har isträningar ca 2-3 gånger per vecka under säsong. Föreningen genomför även diverse camper, bland annat en uppstarts-camp i slutet av sommarlovet!
Du som tillhör en annan förening som ännu inte har någon flick-verksamhet, så är du välkommen att spela i något av våra flicklag som "Paraplyspelare"!

Vår främsta ambition är att vi skall ha kul tillsammans och fortsätta att utvecklas som hockeyspelare och lag. Vi tycker flick och dam-hockey är roligt och föreningen prioriterar vår verksamhet!

Om du är tjej och vill spela med oss så är ni varmt välkomna att kontakta någon av ledarna. Eftersom vi har en av Stockholmsdistriktets största flickverksamheter, så kan vi i föreningen hitta något utmanande oavsett din nivå som hockeyspelare! 

DM
2021-08-31 00:03

Snart drar årets DM igång! Första matchen i grundspelet hemma mot Tyresö 9/9!

 
Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten