Välkommen till Vår Hemmaplan - HKHC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässelby Kälvesta Hockey Club
Välkommen till
DJ Team Västerort

Välkommen till Damjunior "Team Västerort"

Vi är ett matchlag i samarbete mellan föreningarna HKHC, Göta Traneberg och Mälarö IK.

Syftet med samarbetet är att skapa ett lag passande för tjejer mellan flick- och seniorserierna. Inför 2019/2020 skapade Hockeyförbundets Region Öst en serie för Damjuniorer, där vi deltar! Övriga lag i serien är: Visby-Roma, Haninge, SDE, SSK och Enköping. Nya lag för säsongen 2020/2021 är Linköping, Almtuna, Järna, SHK och Sollentuna HC.

Vår främsta ambition är att vi skall ha kul tillsammans och fortsätta att utvecklas som hockeyspelare och lag. Vi tycker hockey är roligt och våra föreningar prioriterar vår verksamhet!

Om du vill spela med oss så är ni varmt välkomna att kontakta någon av ledarna. Eftersom vi som föreningar har en stor flickverksamhet, så kan vi säkert hitta något utmanande oavsett din nivå som hockeyspelare!

Tuff start på svåra serien
2021-12-12 19:32

Med ett resultat på 0-15 till AIK kan man inte säga annat än att det blev en tuff start på den svåra serien. Vad som imponerade var att laget aldrig gav upp eller tappade humöret. Tjejerna såg matchen för vad den var och kunde hitta utveckling trots resultatet. -Grymt jobbat och moget i en situation som lätt kunde ha blivit en helt annan upplevelse mentalt. Som ledare blir man oerhört stolt. Med mer samträning och träning på att hålla sina positioner kommer resultaten komma. 

Två segrar, nu går vi vidare till svårt slutspel!
2021-11-26 17:04

Efter en intensiv vecka med match lördag, onsdag och torsdag kunde laget säkra en plats i den svårare fortsättningen av damjuniorserien. Nu väntar omlottning om matcher mot Linköping, Haninge, Södertälje, AIK och Almtuna. Bra jobbat alla!

Oavgjort mot AIK borta!
2021-11-17 09:59
Glädje efter mål. Foto: Liselotte Sjöholm

Efter väldigt bra spel av laget och inte minst Lia i målet slutade matchen mot AIK med 1-1. Med mer gemensam träning och fler matcher i ryggen har vi mycket spännande att se fram emot! 

Nu är serien lagd! Start v41!
2021-10-06 13:42

Damjuniorserien Östra 2021/22 spelar en kvalificeringsserie i två grupper för att få fram två grupper, en Damjuniorserien topp 6 och en Damjuniorserien fortsättning.

 

Serierna spelas som enkelserie med sex respektive fem lag. Enkelserien spelas vecka 41-46

och fortsättningserien från v 48-02 med juluppehåll v 51-52.

Veckoomgångarna schemaläggs av föreningarna gemensamt. MAtcher med Visby/Roma spelas på helgerna.

 

Ytterligare en nyhet är att de två vinnande lagen från region Öst kommer att kvalificera sig till spel i den nationella Damjuniorcupen som spelas 6-8 mars och 11-13 mars med slutspel 26-27 mars.

 

Lagen i Serie B är: Haninge, Järna, Linköping, Södertälje, Visby/Roma

 

Nu kör vi!

 
Våra sponsorer