Välkommen till Vår Hemmaplan - HKHC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässelby Kälvesta Hockey Club
Välkommen till
DJ Team Västerort

Välkommen till Damjunior "Team Västerort"

Vi är ett matchlag i samarbete mellan föreningarna HKHC, Göta Traneberg och Mälarö IK.

Syftet med samarbetet är att skapa ett lag passande för tjejer mellan flick- och seniorserierna. Inför 2019/2020 skapade Hockeyförbundets Region Öst en serie för Damjuniorer, där vi deltar! Övriga lag i serien är: Visby-Roma, Haninge, SDE, SSK och Enköping. Nya lag för säsongen 2020/2021 är Linköping, Almtuna, Järna, SHK och Sollentuna HC.

Vår främsta ambition är att vi skall ha kul tillsammans och fortsätta att utvecklas som hockeyspelare och lag. Vi tycker hockey är roligt och våra föreningar prioriterar vår verksamhet!

Om du vill spela med oss så är ni varmt välkomna att kontakta någon av ledarna. Eftersom vi som föreningar har en stor flickverksamhet, så kan vi säkert hitta något utmanande oavsett din nivå som hockeyspelare!

Utvärdering av säsongen, fyll i formuläret!
2022-03-20 21:33

Hej!

Innan vi tänkte smygstarta nästa säsong redan innan sommaren då Mossen har is vill vi göra en ordentlig utvärdering av säsongen som varit. Svara gärna så fort som möjligt, helst inom en vecka, så att vi kan få stå på isen tillsammans igen så snart som möjligt

 

Alla svar är anonyma så berätta precis vad du tycker. Vi vill att laget ska bli sitt bästa jag och att ni spelare upplever att ni både får utvecklas och ha det roligt på isen.

 

Här är länken till formuläret:

https://forms.gle/ySg6Zv9SnXYGh5Y77

Massor med bilder uppe nu!
2022-02-22 22:22
Första målet gjort i vinstmatchen mot SSK!

Efter en matchkavalkad har jag nu äntligen hunnit lägga upp lite bilder! Vi har sedan Damjunior Topp 6 började förlorat mycket men även vunnit 2 st matcher, nu senast mot SSK. Vi har spelat en hel del riktigt bra hockey mot riktigt svårt motstånd. Teamet runt laget är mycket stolta!

 

HCL Technologies fortsätter att stötta oss och jag kommer att träffa dem för att planera möjliga aktiviteter tillsammans framöver. Återkommer om det längre fram.

 

Nu återstår endast en match i serien, borta mot Almtuna. Kanske kan det bli vinst igen om inte hela laget tar sportlov. ;-)

 

För lagledningen,

Hanna

Tuff start på svåra serien
2021-12-12 19:32

Med ett resultat på 0-15 till AIK kan man inte säga annat än att det blev en tuff start på den svåra serien. Vad som imponerade var att laget aldrig gav upp eller tappade humöret. Tjejerna såg matchen för vad den var och kunde hitta utveckling trots resultatet. -Grymt jobbat och moget i en situation som lätt kunde ha blivit en helt annan upplevelse mentalt. Som ledare blir man oerhört stolt. Med mer samträning och träning på att hålla sina positioner kommer resultaten komma. 

Två segrar, nu går vi vidare till svårt slutspel!
2021-11-26 17:04

Efter en intensiv vecka med match lördag, onsdag och torsdag kunde laget säkra en plats i den svårare fortsättningen av damjuniorserien. Nu väntar omlottning om matcher mot Linköping, Haninge, Södertälje, AIK och Almtuna. Bra jobbat alla!

Oavgjort mot AIK borta!
2021-11-17 09:59
Glädje efter mål. Foto: Liselotte Sjöholm

Efter väldigt bra spel av laget och inte minst Lia i målet slutade matchen mot AIK med 1-1. Med mer gemensam träning och fler matcher i ryggen har vi mycket spännande att se fram emot! 

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 21/2 20:00
1 - 11
Mån 20/2 19:45
7 - 0  
Fre 17/2 20:00
2 - 4  
Ons 15/2 20:00
2 - 3  
Fre 3/2 20:00
2 - 4  
Fre 27/1 19:30
1 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten